woensdag 20 oktober 2010

Leuke man(nenkapsels)

Dit wil ik jullie niet onthouden, erg mooi kapsel ter inspiratie! Misschien is het kapsel ook wel mooi door de man die er onder zit ;)


via www.menstyle.it.

maandag 18 oktober 2010

Retro Mannenkapsels


Terug in de tijd met deze mannen retro kapsels! Niet dat deze mannenkapsels nu niet in de mode zijn maar de stijl hebben we eerder gezien. De opgeschoren kapsels zijn namelijk weer helemaal hot. Dit zien we ook weer terug bij de laatste haarlijn van de GNK die deze maand is uitgebracht. Het is wel een stijl waar je even aan moet wennen maar het kan erg leuk zijn voor sommige gelegenheden. Ik zie deze mannenkapsels nog niet in het zakelijke leven terugkomen, maar ik zie het af en toe al wel in het straatbeeld voorkomen!


Foto's via Topman

zaterdag 16 oktober 2010

Kapsels van Ashton Kutcher


Ashton Kutcher is een bekende grappenmaker uit Amerika. Wellicht kennen jullie hem wel van de TV Show Punk'd van MTV. Door de jaren heen heeft Ashton verschillende kapsels gehad. Van middellange kapsels tot korte kapsels.


donderdag 14 oktober 2010

Korte mannenkapsels

Laatste tijd zie ik vaak mannen met korte stekeltjes. Staat altijd erg leuk en vlot! Maar weer even inspiratie voor jullie: